Taxi Heemstede biedt uitzonderlijk stijlvol vervoer aan klanten uit het zakelijk segment. Ook kan Taxi Heemstede, in opdracht van uw bedrijf, uw klanten en/of zakenrelaties ophalen vanaf Schiphol, van een symposium of een andere samenkomst. U kunt er gerust op zijn dat de chauffeurs van Taxi Heemstede hen zorgvuldig zullen begeleiden naar hun eindbestemming.

Uzelf en zakenrelaties kunnen bij Taxi Heemstede efficiënt gebruik maken van de reistijd: in de auto’s van Taxi Heemstede kunt u namelijk ook gebruik maken van een wifi-internetverbinding! Daarnaast kunt u tijdens uw rit bij Taxi Heemstede ook bijvoorbeeld in alle rust een conference call houden.

Taxi Heemstede beseft zich goed dat ons taxivervoer een visitekaartje vormt voor uw bedrijf. De auto’s van Taxi Heemstede zijn luxueus uitgevoerd en hebben een representatieve uitstraling. Ook de chauffeurs van Taxi Heemstede zijn representatief gekleed.

Bij Taxi Heemstede kunt u ook op rekening rijden! Dat betekent gemak voor u en voor uw klant/zakenrelatie. Aan het einde van de maand ontvangt u van Taxi Heemstede een overzicht van alle gereden ritten, compleet met tijdstippen, bestemmingen, en de namen van de taxipassagier(s).

Zakelijk vervoer Heemstede